FCJ:n valmennusstrategia

12.11.2007

FCJ:n valmennusryhmä koostuu seuraavista henkilöistä: Pertti Kastarinen, Jarmo Häkkinen ja Isaac Hamdi. Pertti Kastarisen johdolla tiimi suunnittelee kauden valmennusohjelman, jonka manager hyväksyy. Ryhmä toteuttaa käytännön kenttävuoroharjoitukset. Pertti vastaa taito - ja taktiikkaharjoituksista. Jarmo vastaa valmennuksessa fyysisistä harjoitteista ja on joukkueen kapteeni. Lisäksi hän suorittaa pelaajahankintoja yhdessä managerin kanssa. Isaac on apuvalmentaja Pertille ja Jarmolle. Isaac on parhaillaan suorittamassa B-valmentajatutkintoa.

Manager vastaa siitä, että jokaisella pelaajalla on oma roolinsa kentällä. Hän vastaa myös maalintekoharjoituksista.

Valmennusryhmä yhdessä pystyy paremmin johtamaan peliä, tarkkailemaan pelaajien suorituksia sekä pelin jälkeen analysoi onnistuneet ja epäonnistuneet suoritukset. Tämä eurooppalainen strategia vahvistaa valmentajien keskinäistä yhteistyötä.

Team director Harri Huttunen huolehtii mm. ottelutapahtumien järjestämisestä ja suunnittelee joukkueen menot seuraavalle kaudelle sekä tekee pelaajasopimukset yhdessä managerin kanssa. Hän on yhteydessä myös virallisiin sidosryhmiin.

Kaudella 2007 seura on onnistunut taloudellisesti täysin suunnitelmien mukaan, joten tulevalle kaudelle on tältä pohjalta hyvä lähteä eteenpäin. Tästä seura voi antaa täyden tunnustuksen erittäin hyvästä työstä markkinointiryhmälle, yhteistyökumppaneille, managerille sekä kirjanpitäjälle.