FCJ - CityStars 1-0

26.1.2008

harjoitusottelu

FCJ otti niukan voiton CityStarsista tänään Hipposhallissa pelatussa harjoitusottelussa. Kotijoukkueen peli oli alustan ja kauden vaiheen huomioon ottaen paikoin varsin toimivaa. Palloa pyrittiin pitämään hallussa ja hyökkäyksiä rakenneltiin lyhytsyöttöpelillä. Ottelun ainoa maali nähtiin avausjaksolla jo ennen 10 min täyttymistä, kun hyökkäyksen jälkeisessä prässissä vastustajan pakki antoi liian lyhyen palautuksen mv:lle. Peliä erinomaisesti lukenut Matias Juvonen pääsi väliin ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Jatkossa muutama pitkä avaus oli myös lähellä onnistua. Ensimmäinen jakso aika selvästi FCJ:n hallussa.

Toisella jaksolla peli tasaantui ja CityStarsilla oli muutama paikka tasoittaa ottelu, mutta FCJ:n nuori mv Ville Suuronen oli viimeistään pallon tiellä. Kotijoukkueellakin oli omat tilanteensa lisätä johtoa, mutta viimeistely ei onnistunut.

FCJ:n kokoonpano: Ville Suuronen, Jarmo Häkkinen, Matti Nykänen, Janne Yrjänheikki (Tarkko Savela), Jussi Kuortti, Stefan Petrescu, Aki Miettinen, Simo Ihalainen (Taneli Kankainen), Jouni Juntunen ( Caius Forsberg), Maksim Baranov (Arash Muridiyazd), Matias Juvonen.

Vaihdossa: Ville Kotiranta.