FCV ennakko

28.6.2010II:n ottelut jatkuvat juhannuksen jälkeen ke 30.6. klo 19.00, jolloin Hippoksella nähdään odotettu paikallisottelu. Blackbirdin vieraaksi saapuu FCV, joka on sarjassa hyvissä asemissa jaetulla toisella sijalla. Isännät puolestaan taistelevat karsintaviivan tuntumassa, joten ennakkoon vieraat ovat selkeästi suosikkeja. Tilastojen valossa FCV on myös jokaisella sektorilla menestynyt alkukaudesta paremmin.

Juuri ennen juhannustaukoa kuitenkin Blackbird esitti hyviä otteita ja osoitti nousukunnon olevan päällä: kaksi ottelua ja kaksi voittoa yhteismaalein 5-1. FCV puolestaan kompuroi vastaavat ottelut lukemin 3-6. Tilastot ovat kuitenkin vain tilastoja ja paikallisotteluissa on aina oma värinsä.Tauon aikana on paranneltu vammoja, mutta silti Blackbirdin pelaajista on usea vielä kysymysmerkkinä pelaamisen suhteen. Mm. Stefan Petrescu, Erkka Pönni ja Joona Ala-Porkkunen tunnustelevat vielä tiistain treeneissä ottelukuntoaan. Farmiapuja on todennäköisesti muutama tulossa, mutta nekin ratkeavat vasta tiistain aikana.


Blackbirdin peliä johtaa penkillä Nellu Petrescu, sillä Paul Taylor ja Timo Laakso ovat poissa pari viikkoa. Paul on jo keväällä tiedossa olleessa ja sovitulla Englannin matkalla ja Timo työmatkalla Ranskassa. Näin myös seuran kansainväliset yhteydet vahvistuvat. Paul ja Timo ovat kuitenkin hengessä mukana ja toivovat että kun he palaavat ulkomailta niin Blackbird on silloin viivan yläpuolella.Tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan Blackbirdiä, jotta viime pelien lento jatkuisi!