JBK ennakko

2.7.2010

 

Blackbird matkustaa seuraavaksi jo lauantaina Pietarsaareen JBK:n vieraaksi. Tommi Kautosen luotsaama kotijoukkue pelaa juhannustauon jälkeen ensimmäisen ottelunsa ja on sarjataulukossa 7. Joukkue on kerännyt 13 p. 4 voitolla ja yhdellä tasurilla. Maalisuhde sillä on 15-18. Viidestä maalista on vastannut Thomas Kula. Viimeksi joukkue voitti vieraissa GBK:n komeasti 3-1.

Blackbird jatkoi tauon jälkeen siitä mihin ennen juhannusta jäi eli voitti. Paikallisvastustaja FCV kaatui 1-0. Voitto oli jo kolmas perättäinen, joten nousukunto tuntuu olevan päällä. Toisaalta mikään joukkue ei voita jatkuvasti. Viime vuonna Blackbird joutui poistumaan ilman pisteitä kotimatkalle. Vastapainoksi Blackbird on nyt pystynyt siirtämään hyvän hengen ja tekemisen meiningin harjoituksista otteluihin, joten ilmaiseksi ei JBK pisteitä saa.

 

Loukkaantumiset vaivaavat vielä hiukan ja Joona Ala-Porkkunen ei lähde Pietarsaareen mukaan, joka potee vielä nilkkaansa. JJK:lta ei tällä kertaa saada apuja mutta onneksi leveyttä löytyy myös Blackbirdin vaihtopenkiltä.