Puheenjohtajan mietteitä

7.7.2010

 

Otteluohjelmasta löytyneen raon turvin lyhyelle lomamatkalle suunnannut FC Blackbirdin puheenjohtaja Nellu Petrescu veti FC Blackbirdin puolimatkaa lähestyvää kautta 2010 yhteen.

FC Blackbirdin edustusjoukkueessa ja koko seurassa tapahtui suuria muutoksia vuoteen 2010 lähdettäessä. Vahva nuorennusleikkaus ja tuloksellisesti heikko alkukausi sai monet epäilemään joukkueen iskukykyä Kakkosen tasolla.

Nellun mukaan joukkueen sisällä luottamus omaan osaamiseen on kuitenkin säilynyt koko ajan korkealla: "Avausvoittoa seurannut tällä hetkellä jo 4 ottelun mittainen voittoputki on seurausta talven ja kevään mittaan tehdystä hyvästä työstä ja vahvasta uskosta omaan tekemiseen. Henki on hyvä, nuoret miehet ovat kasvamassa odotetusti korkoa ja hiukan kokeenemmatkin ovat vertyneet."

Nellu jakaa erityiskiitokset paitsi pelaajille itselleen, myös valmennuskaksikko Paul Taylorille ja Timo Laaksolle, joilla on ollut merkittävä rooli kurssin kääntämisessä: "Ilman Palin ja Tipin työtä tämä ei olisi ollut mahdollista, monipuolinen harjoittelu ja hyvät treenisuoritukset alkavat näkyä myös peleissä. Edustusjoukkueen puolesta suurkiitos myös Ari Nummelan suunnittelemille fysiikkatreeneille."

Edustusjoukkueen ulkopuoleltakin Nellu löytää ilonaiheita: "Kaikki FC Blackbirdin edustajat johtoportaasta ja pelaajista pallopoikiin, järjestysmiehiin ja makkaranmyyjiin saakka ovat kantaneet hienosti kortensa kekoon yhteisen asian puolesta. Ja tietysti vielä kerran onnittelut Nummelan Arin ja Kesosen Jukan B-junnuille hienosta noususta I-divisioonaan!"

FC Blackbird kohtaa Kakkosen C-lohkossa seuraavaksi FC OPAn Hippoksella su 11.7. klo 16. MM-kisojen loppuottelupäivän kunniaksi yleisöllä on tilaisuus testata monia ihastuttaneen ja vielä useampia vihastuttaneen vuvuzela-torven soittamista.

Tervetuloa seuraamaan FC Blackbirdin otteluita Kakkosessa ja B-juniorien I-divisioonassa!