FC OPA ennakko

10.7.2010Blackbird saa vieraita Oulusta, kun Hippokselle saapuu OPA. Vielä viime vuonna OPA taisteli viimeiseen asti sarjanoususta, mutta OPA:n alamäki alkoi Blackbirdin taistellessa tasapelin Jyskän tekonurmella. Molemmat joukkueet ovat uusiutuneet voimakkaasti viime vuodesta ja joukkueet ovat varsin nuoria.


Sarjataulukossa joukkueilla on vain yksi piste, joten molemmat tulevat taistelemaan voitosta.

Mielenkiintoinen tilastotieto on se, että molempien viimeinen tappio on tullut 6.6.2010. OPA on vuorotellut voiton ja tasapelin kanssa, kun taas Blackbird on takonut pelkkiä voittoja. Myös OPAlla on voitto alla. Lisäksi OPAn puolustus on toiminut hyvin, sillä heillä on vain kaksi tappiota ja päästettyjä maaleja 12.


OPAn Uusitalo on saanut 9 veikkauspistettä ja Blackbirdin Stefan Petrescu puolestaan 8 veikkauspistettä. OPAlta ovat poissa Henri Hanhela loukkaantumisen vuoksi ja Joonas Sohlo pelikiellossa. Farmiapuja ehkä he saavat AC Oululta.Kotijoukkueen terveystilanne on edelleen paranemaan päin ja sairastupa tyhjentynee Sukrua lukuun ottamatta. Farmiavut JJK:lta jäänevät vähiin, sillä heillä on seuraavana päivänä Valkeakoskella peli.


Hippoksella kokeillaan ensi kertaa Vuvuzelan töräyttämistä, johon pääsevät osallistumaan kolme ensimmäistä paikan päällä ilmoittautunutta. Raadin valitsema paras äänen saaja voittaa Blackbirdin kausikortin loppukauden kotiotteluihin + makkaran ja kahvin.


Tervetuloa su 11.7. klo 16.00 kannustamaan Blackbirdiä jatkamaan pistejahtiaan.