KajHa ennakko

23.7.2010

FC Blackbirdin kotiottelut jatkuvat la 24.7. klo 16:00 Hippoksella. Syyskierroksen avaavassa ottelussa Hippokselle saapuu kajaanilais-georgialainen KajHa. Kevätkierroksen 13 ottelussa kerätyllä 11 pisteellä KajHa on Kakkosen C-lohkon toiseksi viimeisenä, mutta FC Blackbirdin tavoin joukkue on selvästi parantanut otteitaan synkän alkukauden jälkeen, varsinkin kotikentällä. Vieraspelit ovat sen sijaan sujuneet mollivoittoisesti. KajHan Veikkauspörssin kärkiniminä ovat 8 pisteellä Timo Heikkinen, joka on merkkauttanut tililleen myös 4 maalia, ja tuulennopea Oskari Tervo.

FC Blackbirdin kevätkierroksen saldoksi tuli 17 pistettä ja sillä ollaan viimeisellä varmaan sarjassa säilymiseen oikeuttavalla sijalla 10. FC Blackbirdin sisäisen Veikkauspörssin kärjessä jatkaa joukkueen kapteeni Stefan Petrescu 10 pisteellä ja maalipörssissä kolmeen osumaan ovat yltäneet Jasin Abahassine, Caius Forsberg ja Eero Markkanen, joka tehtaili kevätkierroksella Kajaanissa 3-3 lukemiin päättyneessä trillerissä hattutempun. 

Kakkosen C-lohkon kuntopuntarissa komeasti sijalla 2 majaileva FC Blackbird isännöi KajHaa täysin omillaan eli JJK:n apuja ei tällä kertaa mukana nähdä. Antti-Jussi Karnion ja Niko Kauton poissaolojen myötä avauskokoonpanoon on tulossa pieniä muutoksia. Poissa ovat yhä myös Suomea ja Jyväskylää opiskelijoiden EM-kisoissa edustavat Antti Vanhala ja Erkka Pönni.