FC Korsholm ennakko

27.7.2010

Blackbirdin kolmen peräkkäisen kotiottelun viimeinen osa käydään keskiviikkona 28.7.2010 klo 18.30. Hippokselle on odotettavissa todella kuuma ilma helteiden jatkuessa, joten pelipaitana on lyhythihainen keltainen. Sarjaohjelma on luotu hiukan oudosti, kun joukkueet kohtaavat toistamiseen jo kahden viikon sisällä. Edellinen kohtaaminen Mustasaaressa päättyi Blackbirdin niukkaan 2-1 voittoon. Maalareina silloin Jasin Abahassine ja Niko Kautto.

Blackbird lähtee otteluun hyvässä kunnossa ja alla ovat tasapeli Kiiston kanssa sekä voitto KajHa:sta. Otteluruuhka on kova, mutta onneksi isompia loukkaantumishuolia ei ole. Ainoastaan poissa ovat Sukru Uzuner (akillesjänne) Mikko Pietilä (armeija) ja O-P Höynälä (punainen kortti). JJK:sta Samu Nieminen tulee vahvistamaan puolustuslinjoja.Korsholm tulee varmasti kovalla asenteella, koska pistepussin on kartuttava tässä ottelussa, jos sarjapaikasta haluaa taistella. Korsholmalla ei tiettävästi ole myöskään loukkaantumishuolia, joten vahvasti ulkomaalaisviritteinen nippu tulee antamaan kaikkensa. Tosin he eivät ole maaleja saaneet aikaiseksi kuin 11 tähän mennessä, mikä on kuitenkin vain kuusi vähemmän kuin isännillä. Korsholmalla on pohjalla 0-0 tasapeli PK-37:n vieraana ja viikon lepo, joten he ovat yllätysvalmiita.Toivottavasti Blackbird saa viime pelien tapaisen pelinhallinnan pidettyä yllä ja vietyä vielä ratkaisusyötöt perille. Silloin on odotettavissa on hyvä tulos.


Blackbird toivoo yleisön löytävän Hippokselle kannustamaan kotijoukkuetta voittoon. Sen vuoksi OTTELUUN PÄÄSEE KAKSI YHDEN HINNALLA! Eli jos sinulla on kaveri, jolle haluat tarjota hyvää keskiviikkoillan jalkapalloviihdettä, pääsette todella edullisesti paikan päälle.


Tervetuloa!