FC Kiisto ennakko

30.7.2010

Kakkosen C-lohkon epäsymmetrisen sarjaohjelman myötä FC Blackbird kohtaa toistamiseen FC Kiiston lyhyen ajan sisään. Kolmen kotiottelun putki tuotti mukavat 7 sarjapistettä ja Vaasassa Kaarlen kentällä tarkoituksena on ylläpitää jo pitkään jatkunutta hyvää draivia.

Hippoksella lukemiin 0-0 päättyneen ottelun perusteella FC Kiisto on valmentajansa näköinen kokemukseen, vastaiskuihin sekä fyysiseen ja suoraviivaiseen peliin luottava joukkue. FC Blackbirdin avut ovat taas nuoruuden energiassa, pallolisessa pelaamisessa ja pelin rakentelussa, joten kyseessä on kahden huomattavan erilaisen pelitavan ja joukkueen kohtaaminen.

 

Sarjataulukossa jo kotijoukkueen peesiin sijalle 5 kivunnut FC Blackbird lähtee Vaasaan ilman JJK:n vahvistuksia. Tiukan otteluruuhkan keskellä muutaman pelaajan pelikunto on pieni arvoitus ja viimeisimmät kokoonpanopäätökset tehtäneen päivän kunnon perusteella. Varmoja poissaolijoita ovat pelikieltoaan sovittava O-P Höynälä ja armeijan harmaissa kesähelteistä nauttiva Mikko Pietilä.