Blackbird piti pisteet

15.6.2011

 

 

Blackbird jatkoi voittojen tiellä tänään, kun KaPa-51 hävisi 3-0 (1-0). Ensimmäinen vartti rakenneltiin kohtuudella ja pallo saatiin helpohkosti 16 m:n rajalle. Siihen se sitten jäikin, kun KaPa laski vähintään kahdeksan miestä pallon alle. Ratkaisusyöttöjä ei saatu aikaiseksi ja KaPa purki pallot pois. KaPa perusti pelinsä selvästi vastahyökkäyksille ja saikin vajaan 20 min. kohdalla sellaisen, kun keskikentällä menetettiin pallo helposti. Tuloksena oli kulma, joka ei ollut vaarallinen. Keskikentän pohjalla ja muutenkin tuli varsin paljon harhasyötöjä, kun yritettiin liian vaikeaa peliä. Kun vielä terävyys puuttui, ei vieraillakaan ollut kovin suurta hätää. Vihdoin 38 min. A-P Kesonen sai hyvän syötön Caius Forsbergille, joka ajoi vasemmalta boxin kulmaan ja tykitti takanurkkaan 1-0 taukojohdoksi.

Puoliajalla kerrattiin jälleen, missä ja miten kunkin tulisi pelata. Joukkue sai tästä selkeästi otteen itselleen ja KaPa tuntui jäävän kyydistä. 63 min sai Ville Santala loistosyötön jälleen A-P:lta, joka harhautti vasemmassa laidassa puolustajan. Ville ei erehtynyt vaan laukoi sydämen kyllyydestä pakin jalan kautta 2-0. Vajaa varttia myöhemmin Matti Kari purjehti vasemmalta läpi boxin sisään ja nosti pallon takanurkkaan. 3-0 tilanteessa peli oli ohi ja loppu oli pelailua ja muutama paikka hukattiin. Voitto oli tärkeä ja sillä pysytään kärjen tuntumassa. Seuraava vastustaja on BET juhannuksen jälkeen 28.6. Vehkalammella.

Kokoonpano: Matti Salkojärvi, Tommi Ekmark, Sampo Ojala, Miika Nykänen (46 min. Ville Santala), Stefan Petrescu, Matti Kari, Matias Heinonen (80 min. Ville Veckman), A-P Kesonen, Caius Forsberg (82 min. Newzad Moradi), Simon Walker, Mikko Mutka. Vaihdossa: Jaakko Hilpinen.