JPS jälleen parempi

24.7.2011

JPS jälleen parempi

 

24.7

JPS voitti toisenkin sarjakohtaamisen. Vehkalammella pelatussa ottelussa numerot olivat 3-1 (1-1) JPS:lle.

FCB oli saanut mukaan Anssi Nurmisen, joka palasi vaihto-oppilasvuodeltaan takaisin tuttuun joukkueeseen. Ottelu alkoi vierailevan FCB:n kannalta mallikkaasti. Jo 6 min. pelin jälkeen sai JPS-pelaaja keltaisen, kun hän kaksi kertaa peräkkäin rikkoi Stefan Petrescua. Saadut vaparit olivat kuitenkin ponnettomia ja ne menivät suoraan mv:na debytoineen Stytzlen syliin. Molemmat pyrkivät pelaamaan keskikentän ja puolustuksen tarkasti. Harmillisesti muutaman hyvän riiston jälkeen vieraiden syötöt olivat huonoja ja näin ei vastaiskuihin päästy. Jakson keskivaiheilla puolestaan JPS sai otetta hiukan paremmin. JPS sai ensimmäisen maalinsa harmittavasti FCB:n kannalta. Vapari kaukaa sivurajan tuntumasta painui melkein suoraan taka-alanurkkaan. Maali merkittiin Huhtiniemelle. Böördin tasoitus lähti oikealta sivurajaheitosta. Caius Forsberg pelasi Stefanin syötön edelleen vasemmalle Ville Santalalle, joka ajoi boksin kulmasta sisään ja veti upeasti takanurkkaan alas. Kaikkiaan jakso oli aika tasainen.

 

Toisen jakson alku oli JPS:n painostusta. FCB:n syötöt eivät menneet perille, niitä ei haettu tai muuten vain pelattiin aivan liian ahtaaseen paikkaan. JPS kiitti ja loi muutamia vaarallisia tekopaikkoja. Sitten laidassa pelattiin tilanne löysästi ja JPS pääsi sahaamaan komeasti puolustuksen läpi. Laukaus meni ensin tolppaan, ja paluupallon laittoi sisään Jaakko Ahokas. Vajaan tunnin kohdalla sattui ikävä tilanne, kun pallontavoittelutilanteessa Timo Eirola ja Caius löivät päänsä yhteen. Caius jouduttiin viemään ambulanssilla sairaalaan tarkastettavaksi. Toivottavasti hän selvisi lievällä aivotärähdyksellä. Pikku hiljaa FCB sai otetta peliin ja tasoitusta odoteltiin. JPS sai vastaiskun ja tolppalaukauksen, kun tilanteessa ei jälleen kerran oltu aivan hereillä. Ottelun lopussa kovan painostuksen alla sai JPS sitten ratkaisevan vastahyökkäyksen ja komealle laukaukselle ei Jaakko Hilpinen voinut mitään. Näin loppunumerot siis 3-1 ja ansaittu voitto JPS:lle. Seuraavaksi FCB kohtaa kotiottelussa ensi lauantaina SaPa:n.

 

Kokoonpano: Jaakko Hilpinen, Matti Kari, Sampo Ojala, Anssi Nurminen, Miika Nykänen (90 min. Matti Salkojärvi), Matias Heinonen, Ville Santala, Caius Forsberg (67 min. Frison Owenbiuqie), Tommi Ekmark, Mikko Mutka (52 min. Sami Ekmark), Stefan Petrescu. Vaihdossa: Ali Danqi.