Blackbirdin kaikilla joukkueilla pelit viikonloppuna.

29.7.2011

Blackbirdin kaikilla joukkueilla pelit viikonloppuna.

 

29.7
 

Blackbirdin edustusjoukkue saa vieraakseen SaPan Pieksämäeltä.                Ottelu alkaa Säynätsalossa la 30.7.2011 klo 16.15. Kevätkierroksella joukkueet pelasivat nihkeän 1-1 tasurin Pieksämäellä. SaPa kärsi sarjan kärkijoukkueita vastaan selvät tappiot ennen taukoa, mutta tauon jälkeen se voitti kotonaan JIlveksen 3-2. SaPan maalisuhde on 17-42 ja FCB:n 22-15. Kotona isännät ovat onnistuneet laittamaan pallon verkkoon 13 kertaa ja SaPa puolestaan vieraissa 6 kertaa. Vieraiden pelin johtajana on ollut Jussi Kauppinen ja hänen kanssaan saa olla nytkin tarkkana. FCB saa mukaansa jälleen lomalta palanneen Simon Walkerin ja tervehtyneen mv Matti Salkojärven.     Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!

 

FCB:n A-jun. matkustavat su 31.7 KajHan vieraaksi. Kevään avausottelussa FCB oli parempi 3-0. Kevätkierroksen päätteeksi molemmat olivat keränneet yhtä paljon pisteitä, joten odotettavissa on tiukka ottelu.

 

B-jun. pelaavat myös lauantaina Närpiö Kraftia vastaan. Kevätkierroksen ottelu päättyi varsin kuumissa tunnelmissa Kraftin 2-1 voittoon, joten tästäkin ottelusta on odotettavissa tasainen kamppailu. Ottelu alkaa Huhtasuolla klo 14.00.