SiPS taipui Blackbirdille

3.8.2011

SiPS taipui Blackbirdille

 

3.8
 

Tänään iltaotteluun saapui Böördin vieraaksi SiPS Siilinjärveltä. FCB maksoi keväiset kalavelkansa korkojen kanssa viemällä ottelun puhtaasti 3-0 (3-0).

 

Ensimmäiset vajaa kymmenen min. oli tasaista molempien pyrkiessä tarkkaan peliin. Sitten FCB päätti iskeä. Se loi pari hyvää keskitystä maalille ja toisesta Caius Forsberg pisti pallon mv:n edestä päällään maaliin. Tämän jälkeen pelin luonne oli selvä: Böördi vei ja SiPS seurasi. Tänään onnistui prässipeli hyvin ja SiPS ei saanut jakson aikana kuin yhden puolittaisen tilanteen aikaiseksi. Setti ja Miika Nykänen haastoivat hyvin laidoilla ja Tuomas Hentunen pisti maukkaita keskityksiä maalille. 35 min. FCB sai vaparin noin 20 m:stä ja lopulta pallon ampui suoraan tolpan viereen maalin perukoille Stefan Petrescu. Tilanteita oli muutama muukin, kunnes aivan jakson viime sekunneilla Anssi Nurminen pisti pystyyn laitaan Jussi Hartikalle. Caius pyysi hyvin takaviistoon, saikin syötön ja ampui vasurilla taukotilanteeksi 3-0.

 

Toisella jaksolla Böördi malttoi hyvin mielensä ja malttoi luoda paikkoja samalla estäen vieraiden pahemmat rakentelut. SiPS:lla oli kaksi kulmaa peräkkäin, mutta niistä ei ollut vaaraksi. Loppulukemat olisivat voineet olla suuremmatkin, mutta pieni malttamattomuus viimeistelyssä esti lisämaalien synnyn. Toki peli oli jo selvä ja sekin ehkä pisti yrittämään turhan näyttäviä ratkaisuja. Loppunumerot siis 3-0.

 

Jos tällainen liike ja yritys saadaan mukaan Zulimanit-otteluun Kuopioon runsaan viikon päästä, tulee ottelusta varmasti mielenkiintoinen. Tänään ei heikkoja lenkkejä ollut.

 

Kokoonpano: Matti Salkojärvi, Anssi Nurminen (80 min. Miika Ekmark), Miika Nykänen, Stefan Petrescu, Matti Kari, Matias Heinonen, Caius Forsberg, Simon Walker (83 min. Sami Ekmark), Tuomas Hentunen (83 min. Tommi Ekmark), Mikko Mutka, Settyslas Loutelamio (40 min. Juha Hartikka). Vaihdossa: Ronnie Nygren.