Blackbirdille piste Kuopiosta

12.8.2011


Zulimanit ja Blackbird kohtasivat Kuopiossa Väinölänniemen hyväkuntoisella nurmikentällä perjantaina.

 

Isolla nurmikentällä kesti hetken, ennen kuin Blackbird sai hahmotettua etäisyydet. Ensimmäinen vartti oli tasaista peliä ja muutamaan tilanteeseen tultiin puolin ja toisin suhteellisen kovaa. Erotuomari antoi kuitenkin pelata. Pian Zulimanit sai hyvän vedon aikaiseksi, mutta Matti Salkojärvi maalissa oli mukana ja torjui varmasti kulmaksi. Pari minuuttia myöhemmin oli Anssi Nurmisella paikka laukoa, mutta tästäkin oli tuloksena vain kulma. Böördi sai hyvän vaparipaikan, kun Frison vedettiin nurin 16 kulmalla. Tästäkään ei tulosta. Sen jälkeen vieraat painoivat hyvin kymmenkunta minuuttia. Lopullinen niitti jäi kuitenkin antamatta. Puoliajalle tasalukemissa 0-0.

 

Toiselle jaksolle FCB tuli ryminällä ja loi heti oivia tekopaikkoja. Pelirytmi oli FCB:n hallinnassa ja Zulimanit alkoivat selvästi kuumeta. Zulimanien taktiikka oli roikkua vieressä ja estää FCB:n rakentelua. Kun Zulut saivat pallon, he heittivät sen heti pitkänä kohti vieraiden puoliskoa. Raitapaitojen puolustus oli kuitenkin rautainen, eikä siitä päästy läpi. Näistä torjunnoista käännettiin peli nopeasti kohti Zulu-puolustusta ja pelin luonne korostui. Ottelun lopussa oli neljä parempaa paikkaa, mutta Zulu-mv Ryhänen oli viimeistään edessä estämässä maalintekoa. Näin loppuvihellyksen soidessa numerot olivat 0-0. Tuloksena piste hyvällä pelillä vieraskentältä.

 

Seuraavana on vuorossa pe 19.8.2011 vierasottelu Jämsänkoskella Pallokentällä.

 

Kokoonpano:
Matti Salkojärvi, Anssi Nurminen, Miika Nykänen, Stefan Petrescu, Matti Kari, Frison Owenbiuqie ( 60 min. Tommi Ekmark), Alister Gul (46 min. Matias Heinonen), Caius Forsberg, Simon Walker, Tuomas Hentunen, Mikko Mutka. Vaihdossa: Sami Ekmark, Jaakko Hilpinen