Blackbird jäi nollille

29.5.2015

 

Blackbird koki sarjan ensimmäisen tappion, kun SiPS vei pisteet 0-3 (0-2) lukemin.

SiPS aloitti kovalla prässillä ja sai heti puolihyvän tekopaikan. Böördi ei kuitenkaan jäänyt huonommaksi vaan loi oman vastaaavan tilanteen. Kummastakaan ei tulosta. Seuraavat 20 min olivat hienokseltaan Böördin hallintaa, mutta kovin vaarallisiin tilanteisiin ne eivät johtaneet. SiPS teki voimakkaita vastaiskuja ja 34 min he pääsivät puolittaisesta läpiajosta 0-1 johtoon Juuso Hartikaisen viimeistellessä. Tästä muutama minuutti ja Böördi loi tilanteen, kun Eetu Parpala pääsi tuikkaamaan maalin eteen, jossa Jose Ikonen ei aivan yltänyt palloon. 40 min SiPS:n Ville Salmela laukoi onnekkaasti puolustuksen kautta vieraat 0-2 johtoon. Setille tuli vielä tilaisuus kaventaa, mutta mv torjui käsillään kulmaksi.

Toisen jakson alku näytti jo hieman paremmalta, mutta hallinta oli näennäistä; tilanteet tyssäsivät kerta toisensa jälkeen SiPS:n voimakkaaseen sumppuun. 71 min tuli lopullinen ratkaisu, kun vieraiden Jeremias Kettunen laukoi 0-3. Böördi ei saanut millään palloa purettua ja omissa soi.

Böördi ei saanut tänään itsestään parastaan irti vaikka faniryhmä yritti parhaansa mukaan saada joukkuetta syttymään. Tappiosta on kuitenkin otettava opiksi. Seuraavaksi on vastassa Jämsänkoskella JIlves 4.6.2015. Toivottavasti silloin palataan pisteiden makuun.


Lehdistötilaisuus

Kokoonpano:
Eetu Pernu (mv), Olli Rundgren, Antti Glad, Iiro Karimäki, Jose Ikonen (72 min Olli Koittola), Sampo Ojala, Stefan Petrescu, Settyslas Loutelamio (v) (85 min Tuomas Savola), V-M Alhonen, Kimmo Liikanen (57 min Mika Kieränen, pun.), Eetu Parpala.

Vaihdossa:
Markku Hilpinen, Nuno Antunes, Oula Paattakainen, Kalle Kautto