JPS ja Blackbird tasasivat pisteet

1.7.2016

JPS ja FC Blackbird päätyivät tasatulokseen 1-1 derbyssä.

Ottelu alkoi kohtalaisen hyvällä temmolla molemmin puolin. Kummatkin olivat kuitenkin selvästi varuillaan ja tarkkana vältellen virheitä. Alku myös näytti olevan hienokseltaan keltaisissa pelanneen Böördin hallussa. Kymmenen minuutin jälkeen peli tasoittui ja oli keskikentän vääntöä. Pikkuhiljaa ote kääntyi isäntä JPS:lle ja he saivatkin muutaman kulman. Böördi joutui heittämään pitkää, mutta vaikka Papy niitä hyvin hakikin, ei jatkopalloissa oltu mukana. Puolen tunnin kohdalla pääsi Jami keskittämään, mutta pallo viuhui pitkäksi. Heti perään olikin JPS:llä hyvä keskitys sivurajan jälkeen, mutta onneksi pusku meni yli. Jakson viimeiset hetket olivat taas Böördin hallinnassa ja painetta saatiin, mutta maalia ei. Lopulta tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisen jakson aluksi JPS sai puolivahingossa tulleen kulman, jonka se myös hyödynsi. Pääpallossa ei oltu tarpeeksi teräviä ja JPS siirtyi 1-0 johtoon. Maalin jälkeen Böördi sitten heräsi pelaamaan ja JPS joutui tiputtamaan puolustuskannalle. Ensin Miika taisteli kulman, josta jatkopallon Kalle laukoi lujaa, mutta mv sai torjuttua kudin. Hetken päästä Jose joutui ottamaan kortin, kun JPS meinasi saada hyvän vastaiskun. Vaparista veto suuntautui ylähirren alle, mutta Petsku torjui sen kulmaksi. Böördi sai yhä paremmin pelin hallintaan ja käytännössä pelattiin koko ajan JPS:n maalialueen tuntumassa. Kallen nosto taas pomppi ylärimaan eikä tasoitusta tullut. Böördi uskoi itseensä, teki hyviä vaihtoja, ja jauhoi tilanteita. Maali suorastaan roikkui ilmassa. Lopulta Sampo parin syötön jälkeen ajoi vahvasti oikealta sisään alueelle, jossa häneltä vedettiin jalat alta. Tuomari näytti pilkkua ja Eetu hoiti tasoituksen varmasti. Tämän jälkeen Böördi halusi voittoa ja JPS saikin pari vastaiskua, mutta Petsku oli viimeisenä lukkona varma. Lopulta tuomarin pilli soi ja pisteet jaettiin.

 

Seuraava ottelu on Blackbirdin 20-v. juhlaottelu ja se pelataan Harjun stadionilla ti 5.7.2016 klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan Böördiä voittoon!

 

Kokoonpano:
Petteri Säntti (mv), Olli Rundgren (71 min. Tuomas Hentunen), Iiro Karimäki, Miika Ekmark, Jami Palsa (71 min. Otto Piili), Kalle Kautto, Kimmo Liikanen (46 min. Vesa-Matti Alhonen), Sampo Ojala, Jose Ikonen (80 min. Tuure Fagerström), Papy Idriss Nkunda (62 min. Eetu Parpala), Valtteri Lohi

Vaihdossa: Paavo Lamminsivu (mv), Mikko Mutka