Blackbird voitokas JoPS:a vastaan

27.8.2016

Blackbird palasi voittokantaan voittamalla JoPS:n 3-1 (3-1).

Olosuhteet olivat molemmille joukkueille vähintäänkin haastavat kovan puuskaisen tuulen tuiverruksessa. JoPS oli lähtenyt vieraspeliin vain yhden vaihtomiehen turvin, mutta se pystyi alussa rikkomaan Böördin peliä. Böördin syöttöketju ei aivan auennut ja ajoitukset olivat hiukan pielessä. Vaikka kotijoukkueella ei mitään hätää ollutkaan, sai JoPS 12 min hyökkäyksen. Laidalta tulleen keskityksen pääsi Timo Voutilainen puskemaan helposti Petskun käsien kautta verkon perille. JoPS:n toinen tilanne tuli viitisen minuuttia myöhemmin, mutta tällä kertaa tilanne saatiin hoidettua. Böördi alkoi saada kierroksia koneeseen ja 19 min. Olli Koittola harhautti pai puolustajaa ja pääsi laukomaan mv:n käsien kautta tasoituksen. Peli alkoi pyöriä yhä enemmän vieraiden alueella ja tilanteita syntyi useita. 25 min Valtteri tarjoili pystyyn Otolle, joka käveli alueelle, harhautti mv:n ja sijoitti takanurkkaan johto-osuman 2-1. Jatkossa Olli Koittolalla oli parikin vetoa läheltä, mutta suoraan päin mv:a. 31 min sivurajan jälkeen Otto syötti Eetulle, joka viimeisteli voittolukemat 3-1. Jakson lopussa Eetu pääsi vielä nostamaan mv:n yli, mutta pallo karkasi hiuksen hienosti tolpan väärälle puolelle.

Toinen jaksoi alkoi Böördin todellisella ryminällä ja maali suorastaan roikkui tuulessa. Loistavia tilanteita oli niin Eetulla, Valtterilla kuin Otollakin, mutta lisäosumia ei nähty. Puuskaisen tuulen yltyessä peli alkoi mennä lopulta sekavaksi puolin ja toisin. JoPS nosti pakkansa aivan ylös ja yritti painaa palloa maalille, muttei sitä sinne kunnolla saanut. Böördillä oli puolestaan vielä muutama loistava vastaisku. 70 min kohdalla peliin tullut Stefan Petrescu väläytti muutaman kerran syöttötaitojaan ja pitkä loukkaantuminen on nyt takana päin. Kaikkiaan peli oli hyvin hallussa ja paremmalla onnella lukemat olisivat voineet olla toisenlaiset. Pääasia kuitenkin oli saadut kolme pistettä, jotka tyydyttivät myös valmentaja Matti Kauttoa.

Ensi viikolla pe 2.8.2016 Blackbird kohtaa JILveksen vieraissa

 

Kokoonpano:
Petteri Säntti (mv), Olli Rundgren, Iiro Karimäki, Mikko Mutka, Valtteri Lohi, Tuure Fagerström, Olli Koittola (70min. Stefan Petrescu), Otto Piili, Sampo Ojala, Jose Ikonen (88 min.Tuomas Hentunen), Eetu Parpala (82 min Oula Paattakainen)