JoPS niukkaan voittoon

2.9.2017

 

Blackbird ei saanut pisteitä Joensuusta, kun JoPS voitti niukasti 2-1 (1-1).

Böördi oli päättänyt hakea voiton Joensuusta ja ottelun alku lupailikin hyvää tulosta. Peli saatiin heti haltuun ja 5 min:lla  oli tuloksena oikealta sivuraja. Sen vieraat käyttivät tehokkaasti, kun ensin Olli Koittola ja Valtteri Lohi pelasivat Jose Ikosen tekopaikkaan. Josen veto upposi aivan tolpan juureen ja Böördi 0-1 johtoon. Muutaman taistelupallon jälkeen Böördi hyökkäsi hienosti, Jose keskitti päädystä ja Eetu Parpala laukoi ilmasta, mutta suoraan mv:n syliin. Vartin jälkeen alkoi sitten isäntien etsikkoaika. Kertaallen JoPS:n Voutilainen pääsikin iskemään terävästi ja hän tasoitti lukemiksi 1-1. JoPS:lla oli myös aivan varma paikka tehdä johtomaali, mutta Böördin onneksi pallo meni ohi. Böördilläkin oli muutama hyvä paikka vapareineen, mutta viimeistely jäi tekemättä. Tauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Blackbird tuli tauon jälkeen voimakkaasti kentälle ja tuloksena oli pari vaparia ja kortti isännille. Stefan Petrescun antoi tarkan vaparin 20 m:stä ja Antti Glad nousi maalin edessä korkeimmalle. JoPS:n mv sai kuitenkin viime hetkellä kätensä riittävästi eteen eikä maalia nähty. Kentän toisessa päässä myös tapahtui, kun JoPS:n kulman jälkeen ylärima pelasti Böördin. Molemmat joukkueet halusivat voittaa. Isännät katkoivat Böördin rakenteluja ja yrittivät nopeilla pistoilla saada pakkaa auki. 77 min JoPS:n Voutilainen olikin toistamiseen pahan teossa ja sai niitattua voittolukemat 2-1. Böördin kova yritys ei enää tuonut tulosta ja pisteet jäivät siis Joensuuhun.

 

Seuraavaksi Blackbird esiintyy 8.9.2017 klo 19.00 Viitaniemessä, jolloin isäntänä on paikallisvastustaja JPS. Kaikki kannustamaan Böördiä voittoon!

 

Kokoonpano:
Riku Uus-Leponiemi (mv, k), Antti Glad, Mikko Mutka, Olli Väätäinen (77 min Farhad Soltanpanah), Tuure Fagerstöm, Olli Koittola, Olli Piili (88 min Hwatnei Doh), Jose Ikonen, Stefan Petrescu, Eetu Parpala, Valtteri Lohi