Blackbirdin vahva vire jatkui

20.6.2018

Blackbirdin vahva vire jatkui kotiottelussa Äänekosken Huimaa vastaan. Loppulukemat olivat 7-2 (5-1). Böördi aloitti heti vahvasti, kun 6 min aikana oli jo kaksi kulmaa. Huimakin sai pari pistohyökkäystä, mutta puolustus oli tarkkana. 10 min molemmin puolin oli jo tyhjä maali Jeton Danqin esityöstä ja hetkeä myöhemmin Otto Piili pamautti ylähirteen. Huima sai myös kertaalleen pallon tolppaan päätyrajan tuntumasta. Ensimmäinen maali syntyi Olli Koittolan järjesteltyä Valtteri Lohelle tekopaikan ja pallo tolpan juureen nätillä sijoituksella. Vieraat yrittivät vastata kovuudella, mutta Böördi pisti pallon liikkeelle. Lopulta Oton, Jose Ikosen ja Jetonin syöttöralli vapautti Jetonin viimeistelemään 2-0. Seuraavalla minuutilla Valtteri teki jo 3-0. Huima sai taisteltus myös yhden maalin, kun Eetu Korhonen sijoitti maalin edestä 3-1. Loppujaksolla Böördi viimeisteli vielä kaksi osumaa; tekijöinä Jeton ja Jose. Tauolle mentiin 5-1 lukemissa.

Toinen jakso alkoi tunnustellen ja koko jakso olikin tasaisempaa kuin avauspuolisko. Vajaan tunnin paikkeilla Niko Kiiverin kaukolaukaus sai mukavasti tuulta alleen ja pallo löytyi maalista. Böördiltä hieman idea katosi ja välit venyivät. Böördi kuitenkin päätti hoitaa myös tämän jakson ja Jesse Kopakkala taituroi kaksi maalia. Lopulta tuomari päätti pelin ja loppulukemat siis 7-2.

Seuraavaksi Blackbird pelaa kevätkauden viimeisessä pelissä Kuopiossa Kingsiä vastaan 3.7.2018.

Kokoonpano:
Riku Uus-Leponiemi (mv), Antti Glad, Tuure Fagerstöm, Vesa-Matti Alhonen (80 min Joona Hannula), Jose Ikonen (C), Olli Pöyliö, Otto Piili (67 minAl-Faywz Bahaa), Olli Koittola (71 min Miko Kuosmanen) Jeton Danqi (77 min Jesse Kopakkala), Roope Hietanen, Valtteri Lohi (46 min Aatu Laaksonen). Vaihdossa: Olavi Hetemäki (mv)