Kuopiosta piste mukaan

3.7.2018

Blackbird kävi pienen tauon jälkeen Kuopiossa pelaamassa Kingsiä vastaan ja tuomisina oli yksi sarjapiste. Peli päättyi tasan 3-3 (0-0). Ottelun alku ennakoi selvää vierasvoittoa, sillä Blackbird painoi heti alussa rajusti pelin painopisteen kotijoukkueen puoliskolle. Böördin keskikentä ja hyökkäys järjestelivät muutaman selvän tekopaikan, mutta palkintoa ei saatu. Ensimmäinen paikka oli Kalle Kautolla Otto Piilin hyvästä esityöstä. Vuorollaan paikat oli Jan Rytilahdella, Jesse Kopakkalalla ja Otolla. 20 min jälkeen peli tasaantui puoliskon loppuajaksi ja taukoa vietttiin kiikarilukemissa.

Toisen jakson alussa puolestaan Kings sai pari paikkaa. Ensin veto yläristikkoon ja 61 min keskityksestä linjan taakse pääsi Markkanen viemään isännät johtoon. Böördi ei antanut periksi ja 66 min hienojen seinäsyöttöjen jälkeen Valtteri Lohi tasoitti varmasti 1-1. Hetken päästä Böördi iski nopeasti vastaan ja Olli Koittolan läpisyötön liukui puolustaja omaan maaliin. Kings puolestaan vastasi nopeasti ja tarkalla puskulla peli tasoihin 2-2. Vajaan kymmenen min kuluttua Böördi meni taas johtoon, kun V-M Alhonen pelasi Olli Koittolalle, joka syötti takaviistoon ja Olli Pöyliö laukoi takakulmaan 2-3. Pian oli mahdollisuus niitata ottelu, mutta Janin pusku meni niukasti ohi. Lisäajan viime hetkillä Vesku tykitti pallon tolppaan ja siitä Kings sai nopean vastaiskun. Sen päätteeksi pallo löytyi Böördin maalista ja samalla ottelu vihellettiin loppuneeksi tasatulokseen.

Nyt vietetään taukoa aivan tasaisen sarjakärjen tuntumassa ja syyskauden avaa vieraspeli 29.7.2018 Joensuussa vieraspeli Riverballia vastaan.

Kokoonpano:
Olavi Hetemäki (mv), Antti Glad, Tuure Fagerstöm (51 min Olli Koittola), Tuomas Hentunen (56 min V-M Alhonen), Jose Ikonen (C), Kalle Kautto (73 min Olli Piili), Olli Pöyliö, Otto Piili, Jesse Kopakkala (59 min Valtteri Lohi), Roope Hietanen (66 min Al-Faywz Bahaa) Jan Rytilahti. Vaihdossa: Riku Uus-Leponiemi (mv)