Blackbird piti nollan

7.9.2018

 

Blackbird piti JPS:ää vastaan nollan keskinäisessä derbyssä ja voitti Jan Rytlilahden viimeistelemällä osumalla 1-0 (1-0). Böördi lähti otteluun terävänä ja loi heti alkuun muutaman maukaan tilanteen kulmapotkuineen. 7 min kohdalla Valtteri Lohi taisteli pallon itselleen ja syötti pystyyn Olli Koittolalle. Hän keskitti maalin eteen, josta Jan pääsi viimeistelemään terävästi voittomaalin. Tämän jälkeen Böördi kyllä ohjasi peliä vaikkakin JPS harasi hyvin vastaan. JPS:n tasoituspaikka oli, kun se pääsi vaparista laukomaan suoraan alakulmaa kohti, mutta Riku Uus-Leponiemi maalissa liimasi kudin varmasti. Peli muuttui koko ajan nihkeämmäksi ja syötöt eivät löytäneet perille. Lisäksi JPS voitti muutaman kerran keskialueella helpohkosti tilanteet. Janilla oli kertaalleen mahdollisuus lisäosumaan, mutta hän ei aivan yltänyt vapauttavaan syöttöön. Lopussa vielä Valtterilla ja Papylla oli loistovedot, mutta JPS:n mv Kilpeläinen teki paraatipelastukset reaktiotorjunnoillaan.

Toisen jakson hyvän alun jäkeen peli muuttui jälleen nihkeäksi. JPS sai pallon hyvin keskialueelle, mutta siitä eteenpäin eivät heidänkään kuvionsa toimineet. Böördi pelasi oman puolustuksensa maltilla ja tyytyi pääsääntöisesti toimittamaan pallon takaisin vieraiden puoliskolle. Kun JPS ei saanut luotua tasoituspaikkoja, riitti kotijoukkueen maltillinen puolustuspelaaminen takaamaan voiton ja kolme sarjapistettä lisää.

Seuraavaksi Blackbird kohtaa Äänekoskella Huiman. Ottelu pelataan su 16.9.2018 Äänekoskella klo 15.00.

Kokoonpano:
Riku Uus-Leponiemi, Simon Walker, Tuure Fagersrtöm, Al-Faywz Bahaa Tareq Lateef (56 min Niko-Pekka Pantsu), Roope Hietanen, Olli Pöyliö, Jose Ikonen (C), (62 min Idriss Papy Nkunda), Olli Koittola, Otto Piili (67 min Idriss Papy Nkunda), Valtteri Lohi, Jan Rytilahti. Vaihdossa: Petteri Säntti (mv), Miko Kuosmanen, Jesse Kopakkala, Pessi Kangasmetsä