MP parempi Böördiä 4-1

18.2.2019

 


FC Blackbird kohtasi harjoitusottelussa Kakkosessa pelaavan Mikkelin Palloilijat Urpolan tekonurmella Mikkelissä.

Böördi aloitti ottelun pirteästi ja oli niskan päällä alku tunnustelun jälkeen, mutta hallinta oli näennäistä eikä selviä kunnon maalipaikkoja oikein tullut MP -maalille. 20min kohdalla kuitenkin hyvä painostus palkittiin ja pallo saatiin MP:n maaliin, kun MP:n puolustaja paineen alle syötti yllättäen alaspäin ja pallo meni mv Ndjockin torjuntayrityksestä huolimatta maaliviivan väärälle puolelle. Böördillä oli vielä muutama loistopaikka tehdä useampi maali, mutta mv Ndjock torjui Petrescun vapaapotkun tolpan juuresta ja Toni Tahvanainen epäonnistui parista avoimesta paikasta. Hiljalleen MP:kin sai konettaan käyntiin ja vieraiden maalivahti Riku Uus-Leponiemi torjui kuitenkin kotijoukkueen muutamat maalintekoyritykset. Lopulta ensimmäisen puoliajan lisäajalla MP sai tehtyä kuitenkin tasoitusosuman ja tauolle mentiin 1-1 tasalukemissa.

Toisella puoliajalla tasainen vääntö jatkui, mutta MP oli hitusen verran enemmän niskan päällä ja sai parempia maalipaikkoja luotua Böördin maalille. Noin 60min kohdalla Böördi teki 6 vaihtoa kerrallaan ja saatiin uutta verta kentälle. Valitettavasti tämä hiukan sekoitti omaa peliä ja kotijoukkue MP sai selvästi enemmän otetta pelistä. MP:n kova painostus palkittiin 70min kohdalla, kun hyökkääjä Juuso Liukkonen ei erehtynyt läpiajosta ja laittoi kotijoukkueen 2-1 johtoon. Liukkonen iski vielä kahdesti 78min ja 86min kohdilla. Näin ollen ottelu päättyi MP:n voittoon 4-1.

Valmentaja Paul Taylor pelistä: ”Kokonaisuudessaan meidän peli näytti hyvältä ja ajoittain pallo liikkui nätisti ja hyökkäys sekä puolustus toimi hienosti koko joukkueen voimin. Oli hieno nähdä että vaikka MP on kova Kakkosen jengi, niin pystyimme niille pistää hanttiin ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla olimme niitä parempia ja hallitsevampi osapuoli. Tästä on hyvä jatkaa työntekoa ja hitsata pelaajia sekä taktiikkaa enemmän yhteen tulevaa kesää varten”.