Tommi Kari Böördiin!

23.4.2019

 


 

Tommi Kari, 32, siirtyy FC Blackbirdiin ottelukohtaisella sopimuksella. Kari on jyväskyläläisen jalkapallokoulun läpikäynyt ja kokenut pelaaja, joka on pelannut 135 Veikkausliigaottelua, joissa on syntynyt 28 maalia.

”Tomi (Petrescu) pyysi minua jo joulukuussa mukaan FC Blackbirdin riveihin. Vastasin, että jos olen vielä Jyväskylässä ja pelaan kolmosessa, niin siinä tapauksessa pelaan heidän kanssaan. Löimme kättä päälle, vaikka vaikuttikin siltä, että en kovin pitkään enää kaupungissa asu. Muuttoni kuitenkin lykkääntyi ja samalla tuli tieto JJK:n konkurssista. Tämä mutkisti tilannetta sydämessäni, mutta tiesin kuitenkin, että en tässä elämänvaiheessa voi sitoutua mihinkään joukkueeseen kunnolla. FC Blackbird on tarjonnut minulle mahdollisuuden pitää ottelukuntoani tilapäisesti yllä ja olla toiminnassa mukana omien aikataulujeni mukaan, josta olen hyvin kiitollinen. Tulevaisuuteni voi jo piakkoin olla muualla kuin Jyväskylässä, joten tämä mahdollisuus sopi minulle tässä tilanteessa parhaiten. Toivottavasti ehdin auttamaan joukkuetta mahdollisuuksien mukaan”, Kari kertoo. 

”Siteeni FC Blackbirdiin henkilöityvät vahvasti muutamaan henkilöön. Nellu Petrescu on yksi keskeisimmistä ihmisistä, jonka vuoksi minusta tuli ammattijalkapalloilija ja koen olevani hänelle paljon velkaa. Tomi taas on pitkäikäisin ystäväni ja alkuvuodesta sain kunnian olla heidän esikoisensa kummi. Odotan jo kovasti tulevia pelejä ja toivon, että pystyn aikataulujeni ohella olemaan mahdollisimman paljon joukkueelle avuksi.”

Tervetuloa Tommi puluihin!