Blackbird ei antanut KuKille mahdollisuutta

19.5.2019

 

Helteisissä olosuhteissa Viitaniemessä Blackbird ei antanut KuKille mitään mahdollisuuksia saada pisteitä. Kun vierailla oli vain yksi vaihtomies mukana, ei lopputuloksesta voinut tulla epäselvyyksiä. Heti alussa kotijoukkue sai mainiosta paikasta vaparin. Tommi Karin anto tavoitti loistavasti Joona Ala-Porkkusen, mutta pusku meni niukasti ohi. Tämän jälkeen aina reiluun 20 min asti peli oli kuitenkin yllättävän tasaista ja KuKi voitti keskikentällä monet kaksinkamppailut. Kertaalleen heidän keskityksensä meni niukasti takatolpan ohi. Sitten Böördi sai otteen ja tulosta alkoi tulla. Joona A-P laittoi pallon laitaan Tomi Petresculle. Hän nosti taka-alueelle, josta Jasin Abahassinen laukauksen jälkeen Zakaria Abahassine pääsi tökkäämään 1-0. Pelikello näytti 26 min pelatun. Heti perään oli tulla lisää, mutta laukaus jäi heppoiseksi. Seuraavaksi Tommi karkasi ja lopulta Jasin tälläsi 2-0. Peli alkoi aueta ja tilanteet pyörivät pääosin vastustajan 16 m rajan tuntumassa. Tosin kertaalleen KuKin annettiin tulla vapaasti sisään ja vain Petteri Säntin kolme näyttävää reaktiotorjuntaa piti nollan vastustajan sarakkeessa. Tauolle poistuttiin 2-0 lukemissa.

Toinen jakso käynnistyi vaudilla ja Tommin viuhuva veto meni vain niukasti ohi. Jakso oli täydellisesti Böördin hallinnassa, kun vieraat keskittyivät vain puolustamiseen ja kyttäämään mahdollisia vastaiskun paikkoja. Niitä ei tullut. 60 min näyttävien syöttöjen jälkeen lopulta Jan Rytilahti siirsi Böördin 3-0 johtoon. Loppujakso oli pelailua ja Böördi piti palloa. Tommi pääsi kokeilemaan ylärimaa, josta pallo yli. KuKin mv Joonas Partanen sai pidettyä Kukia pystyssä, etteivät numerot olleet lopulta kovin rumia. 91 min Böördi päätti iskeä vielä kerran ja Jasinin upea veto aivan riman alle vei Böördin 4-0 johtoon ja voittoon.

 

Seuraavaksi Blackbird kohtaa vieraissa AC Barcan to 23.5.2019. Ottelu alkaa Kuopion Vartialassa klo 19.00. 

 

Kokoonpano:
Petteri Säntti (mv), Joona Rautamies (C), Antti Glad (76 min Petri Kataja), Roope Hietanen (40 min Vesa-Matti Alhonen),Joona Ala-Porkkunen, Olli Koittola (61 min Kalle Kautto), Tomi Petrescu (65 min Jesse Kopakkala), Tommi Kari, Jasin Abahassine, Jan Rytilahti (76 min Altin Pllana), Zakaria Abahassine. Vaihdossa: Olli Oksaneni (mv), Pessi Kangasmetsä