Blackbird selkeään voittoon

28.6.2019

Parin viikon tauon jälkeen pääsi Böördi jälleen tositoimiin, kun vastaan saapui PAVE Iisalmesta. Kotijoukkue oli harjoitellut hyvin ja ottelun käsikirjoitus oli selvä alusta asti. Böördi malttoi rakentaa ja pitää palloa, kun vieraat keskittyivät nopeisiin vastaiskuihin. Böördi ei niistä häkeltänyt vaan otti tilanteet haltuun. Kuudennella minuutilla Jesse Kopakkala sai hyvän pystypallon laitaan. Hän ajoi päätyyn ja pisti pallon maalin eteen. Lopulta Olli Koittolan syötöstä Roope Hietanen ohjasi 1-0. Heti perään oli muutama puolittainen läpiajo, mutta ne eivät tuottaneet haluttua tulosta. Böördi pelasi edelleen maltilla, kun taas vastustajalla oli heti pallon saadessaan kiire päästä eteenpäin. Kun pelikello näytti 27 min, PAVEn mv joutui kaatamaan läpi olleen Jessen rankkarialueella. Tuomitun pilkun Jesse laittoi itse maaliin. Tästä innostuneena hän heti perään prässäsi puolustusta. Mv joutui purkamaan, mutta se ei onnistunut vaan pallo päätyi Jesselle, joka nosti hallitusti jo 3-0. 44 min kapteeni Joona Rautamies näytti esimerkkiä ja halusi päästä vedolle. Kova laukaus painui varmasti verkkoon. Böördin hallitseman jakson jälkeen tauolle siis 4-0 numeroissa.

Toinen jakso olikin sitten tuloksen varmistelua ja tempo putosi selvästi. Muutamaan kertaan päästin paikoille, mutta viimeistely ei tahtonut onnistua. Vieraatkin saivat jonkun verran pidettyä palloa, mutta maalin lähelle heitä ei päästetty. Böördi teki myös kaikki vaihdot ja peräti kolme juniori-ikäistä pääsi tekemään debyyttinsä tällä sarjatasolla. Kärkeen tullut Mergim Berisha oli pirteä ja pääsi antamaan syötön Tomi Petrescun tekemään 5-0 maaliin. Maaliin vaihdettu Olli Oksanen pääsi myös heti vaihdon jälkeen torjumaan vaparin alakulmasta. Myös Lassi Saarikoski pelasi viime minuutit varmasti.

 

Seuraavaksi Blackbird kohtaa paikallisvastustaja JPS:n Harjun stadionilla ke 3.7.2019 klo 19.00. Kaikki kannustamaan Blackbird voittoon!

 

Kokoonpano:
Riku Uus-Leponiemi (mv) (88 min Olli Oksanen), Joona Rautamies (C), Oskari Kainulainen, Petri Kataja, Antti Glad, Simon Walker, Roope Hietanen (57 min Altin Pllana), Tomi Petrescu, Olli Koittola (88 min Lassi Saarikoski), Zakaria Abahassine (65 min Pessi Kangasmetsä), Jesse Kopakkala (72 min Mergim Berisha). Vaihdossa: Kalle Kautto