KuKi taipui Blackbirdille

15.8.2019

Blackbirdin vierailu KuKi:n vieraana oli voitokas huolimatta nihkeästä alusta. Märkä ja kapea nurmikenttä aiheutti aluksi sopeutumisvaikeuksia, varsinkin kun isännät eivät antaneet yhtään tilaa. Hiljalleen Böördi kuitenkin lämpeni ja 9 min Jan Rytilahden syöttö maalin eteen Tomi Petresculle toi toivotun tuloksen. Tomi kikkaili ohi mv Partasen ja vei Böördin johtoon 0-1. Koko jakso oli tiukkaa taistoa ja tunteetkin meinasivat hiukan nousta puolin ja toisin. KuKin pari jälkipelaamista, varsinkin mv Riku Uus-Leponiemen tilanteen ulkopuolella saama potku jalkaan, oli täysin turhaa. Niihin tuomarin olisi pitänyt puuttua tomerammin. Jakson aikana KuKilla oli pari vetopaikkaa, mutta niistä ei vaaraa koitunut. Böördin pari hyvää paikkaa olisi myös voinut tuoda paremman tuloksen, mutta tauolle mentiin 0-1 lukemissa Böördille.

Toiselle puolikkaalle Blackbird terävöitti tekemistään ja pelin lopputulos alkoi muotoutua. Kun viimeistelykin sai terävyyttä, ei voittajasta ollut epäselvyyttä. 64 min Jasin Abahassine lähetti Tomin juoksuun ja Tomi laukoi illan toisen osumansa. 10 min päästä Petri Katajan syöttö otti hiukan puolustajan päähän, pallo jatkoi kohti maalia ja Tomi kävi tekemässä puhtaan hattutempun, 0-3. Heti seuraavasta hyökkäyksestä juuri vaihdosta sisään tullut Timi Pettersson syötti tyhjän maalin edessä olleelle Papy Nkundalle ja tilanne 0-4. KuKi pääsi kertaalleen yllättämään irti maalistaan olleen Rikun roikulla kaventaen 1-4. Aivan viime sekunneilla vielä Tomi syötti maalin eteen Papylle, joka viimeisteli loppulukemat 1-5.

Seuraavaksi Blackbirdillä on kotiottelu pe 23.8.2019, kun vastaan Viitaniemen kentälle saapuu AC Barca klo 19.00 alkavaan otteluun. Tervetuloa kaikki kannustamaan Blackbird voittoon!

Kokoonpano:
Riku Uus-Leponiemi (mv), Joona Rautamies (C), Antti Glad, Petri Kataja (v), Simon Walker (80 min Oskari Kainulainen), Kangi Balalo (v)(77 min Mikael Luostarinen), Zakaria Abahassine, Olli Koittola (73 min Timi Pettersson), Jasin Abahassine, Jan Rytilahti (61 min Idriss Papy Nkunda), Tomi Petrescu (v).