Blackbird ja JPS jälleen tasapeliin

6.9.2019

Blackbird ja JPS eivät saaneet selvyyttä numeroiden valossa tällä kaudella. Toinen kohtaaminen Harjun stadionilla päättyi myös tasan, nyt 1-1 (0-0). Ottelun alussa Böördi sai heti kaksi kulmaa, muuta ilman tulosta. Sen jälkeen molemmat pelasivat perusvarmaa, hieman tasapaksua palloa. JPS yritti aina tilaisuuden tullen pitkää pystyyn. Böördi-puolustus katkoi ne varmasti. JPS sai kertaalleen paikan, kun Setin nousu ja keskitys takaviistoon tavoitti Vänttilän. Riku Uus-Leponiemi maalissa kuitenkin pelasti tilanteen kulmaksi. Jakso oli pääosin Böördin hienoista hallintaa, taisi olla kahdeksan kulmapotkua, mutta viimeinen terävyys puuttui. Taukolukemat 0-0.

Raitapaidat tulivat tauolta vahvasti. Pallo pyöri 5-6 m päässä maalista, mutta vedot eivät onnistuneet. JPS:n Nelson Mandela oli usein viimeinen plokkaaja. 51 min Böördin kulmasta tuli odotettu tulos. Antti Gladin kolmas paikka onnistui, kun hän puolivolleysta pyssytti lujaa pallon verkkoon. Böördi sai lisävirtaa ja maali lähes roikkui ilmassa. Vedot yli / ohi sekä Mandelan plokkaukset pitivät JPS:n maalin päässä. 77 min JPS sai pari tilannetta ja 79 min nosto linjan taakse tavoitti Nimesetin. Hän pääsi läpi tuikkaamaan tasoituksen 1-1. Böördi ei lannistunut vaan oli todella lähellä kuitata osuman heti seuraavasta hyökkäyksestä, mutta jälleen Mandela oli estämässä vedon. Lopussa molemmat yrittivät voitto-osumaa, mutta lopulta viimeistä Blackbird-peliään tuominnut Santtu Keto vihelsi taiston päättyneeksi tasalukemissa.

Nyt peleissä on kahden viikon tauko. Seuraavaksi Blackbird kohtaa vieraissa 21.9.2019 PAVE:n Iisalmessa ja sitten onkin edessä paikallisvastustaja JJK Jyväskylä 25.9.2019 Harjun derbyssä.

Kokoonpano:
Riku Uus-Leponiemi (mv), Joona Rautamies (C), Antti Glad, Petri Kataja, Joona Ala-Porkkunen (v), Jarkko Heimonen (v), Zakaria Abahassine, Olli Koittola (72 min Timi Pettersson), Jan Rytilahti (89 min Kangi Balalo), Jasin Abahassine (76 min Idriss Papy Nkunda), Tomi Petrescu (30 Jesse Kopakkala). Vaihdossa: Olli Oksanen (mv), Simon Walker ja Mikael Luostarinen