Blackbird haki pisteet LehPalta

28.6.2020

Blackbirdin kauden ensimmäinen vierasottelu oli voitokas. Loppuhetkillä tehty maali riitti niukasti, mutta ansaitusti voittoon 0-1. Voittomaali syntyi hienosti, kun Tomi Petrescu syötti Toni Tahvanaisen mv:a vastaan. Veskari torjui, mutta Tomi pääsi irtopalloon kiinni ja laukoi  pikkupompusta kovan pommin tolpan kautta verkon perille. Näin Böördi otti jo kolmannen voittonsa yhtä monesta ottelusta. Omiin ei ole vielä mennyt yhtään. Kalle Kauton näkemys: "peli oli aivan upea ja voitto ansaittiin ehdottomasti. Paikkoja oli naulata peli jo aiemmin, mutta onneksi lopussa saatiin palkinto. Koko joukkueelta hieno ja ehjä esitys. Vastustaja oli hyvä, mutta oma peli silti selvästi parempi."

 

Seuraavan kerran Blackbirdillä on kotiottelu 10.7.2020 klo19.00, kun vastustajaksi Viitaniemeen saapuu yksi sarjan ennakkosuosikeista PK-37 Iisalmesta.

 

Kokoonpano:
Riku Uus-Leponiemi (mv), Joona Rautamies (C), Oskari Kainulainen, Jesse Kopakkala, Jan Rytilahti (75 min Altin Pllana), Sampo Ruotanen (v), Olli Koittola, Samuli Hietamäki, Timi Pettersson (v) (60 min Mikael Luostarinen), Tomi Petrescu, Toni Tahvanainen. Vaihdossa: Antto Mikkonen (mv), Tuomas Siitari, Eero Torkkola, Miko Maunula, Pessi Kangasmetsä