Riverball kotonaan vahvempi

25.7.2020

Blackbird kärsi kauden ensimmäiset pistemenetyksensä, kun Riverball isäntänä voitti selkeästi 4-1 (3-0). Varsinkin ensimmäinen jakso oli vaikea, kun etukäteissuunnitelmaa ei pystytty toteuttamaan lainkaan. Böördi oli koko ajan jäljessä, eikä silloin menestystä voi saada. Toisella jaksolla Böördin kavennusmaalin viimeisteli tutusti Toni Tahvanainen, jolla on koossa jo 8 täysosumaa. Näissä sarjoissa jokaiselle joukkueelle sattuu huonompi hetki ja toivottavasti tästä käänne parempaan saadaan aikaiseksi jo seuraavassa matsissa.

Valmentaja Kalle Kautto luonnehti ensimmäistä jaksoa katastrofaaliseksi. Isäntien ei pitänyt saada erikoistilanteita, mutta liikkeeen puuttumisen ja syöttöpelin ontumisen takia isännät saivat juuri näitä tilanteita. Niistä kahdesta Riverball rankaisi armotta. Toinen puolisko oli jo parempaa, mutta aikaisesta kavennuksesta huolimatta on kolmen maalin takaa hankala nousta. Tämä toimi jatkoa varten hyvänä herätyksenä, sillä kävellen ei pelejä voiteta tässä sarjassa.
 

Seuraavaksi on vuorossa koti-ottelu Viitaniemessä ke 29.7.2020, kun vastaan saapuu PAVE Iisalmesta. Ottelu alkaa klo 19.00. Tervetuloa kannustamaan Böördi takaisin voittokantaan!

 

Kokoonpano:
Riku Uus-Leponiemi (mv), Joona Rautamies (C), Joonas Suominen (ua), Jesse Kopakkala (19 min Mikael Luostarinen), Eero Torkkola (v) (46 min Alltin Plana), Sampo Ruotanen, Olli Koittola, Samuli Hietamäki (75 min Oskari Kainulainen), Roope Hietanen, Idriss Papy Nkunda, Toni Tahvanainen. Vaihdossa: Antto Mikkonen (mv), Tuomas Siitari, Mikko Mutka