Böördi palasi voittokantaan

29.7.2020

 

 

Blackbird otti jälleen voiton, kun se viime ottelun jälkeen otti voiton Iisalmen PAVEsta. Ensimmäisten selvän 20 min hallinnan jälkeen vieraat pääsivät myös mukaan ja tauolle mentiin tasalukemissa 0-0. Toisen jakson Böördi aloitti vahvasti ja Jan Rytilahti vei heti kotijoukkueen 1-0 johtoon. Tämän jälkeen PAVE puolestaan nosti prässiään ja Böördi takelteli pelinsä kanssa. Varsinki PAVEn Kauppinen topparina luuti palloja mallikkaasti. Jan pääsi toistamiseen maalin tekoon 71 min ja ottelu ratkesi siihen.

Jan Rytilahti kommentoi pelin olleen vaikean. Vaikka tekeminen ei ollut parasta joukkueelta, pystyi se silti voittoon. Se antaa uskoa paremmasta ja kertoo joukkueen tasosta. Valmentajana toiminut Tomi Petrescu puolestaan muistutti, että usean pelaajan poissaolo näkyi yhteispelin kangerrellessa. Nuoret pelaajat paikkasivat kuitenkin hyvin ja voitto oli kaikilta hyvä saavutus. Uutena pelaajana debyytin kolmosen tasolla teki Kristian Maunula. Pitkän tauon jälkeen pelannut Kalle Kautto myös väläytti kerran upealla saksarillaan.

Seuraavan kerran Böördi on tositoimissa, kun alkusarjan viimeisessä kotiottelussa vastaan saapuu Warkaus JK. Peli on pe 7.82020 klo 19.00 Viitaniemessä. Tervetuloa kannustamaan Böördi voittoon!

 

Kokoonpano:
Antto Mikkonen (mv), Joona Rautamies (C), Oskari Kainulainen, Jan Rytilahti (92 min Kristian Maunula), Mikael Luostarinen (86 min Tuomas Siitari), Eero Torkkola (69 min Rashid Azimi), Alltin Plana (90 min Mergim Berisha), Sampo Ruotanen, Olli Koittola, Roope Ervasti (80 min Kalle Kautto), Roope Hietanen (v). Vaihdossa: Riku Uus-Leponiemi (mv)